ΣΚΙΑΘΟΣ: Bleecker bags, αντηλιακό με δείκτη 30+, 50+ (120ml) και άλλες προτάσεις του e-Volos.gr

Επισκεφθείτε το Αρχιπέλαγος…

Καλωσήρθατε στο κόσμο της Bleecker & Love’s, εκεί όπου η Νέα Υόρκη συναντά το ελληνικό chic και άπειρους άλλους πιθανούς προορισμούς που η αγάπη μπορεί να σε πάει.

Εμπνευσμένο από το διάσημο West Village street, ένα σύμβολο της bohemian ιστορικής ελίτ και της κοσμοπολίτικης κουλτούρας, η Bleecker & Love δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν το ταλέντο για καλοκαιρινές περιπέτειες.

Μέσα στη Bleecker bag μπορείτε να τοποθετήσετε τιμαλφή, βρεγμένα μαγιό, λερωμένα ρούχα, make up,αξεσουάρ μαλλιώνκαι κοσμήματα, να τη χρησιμοποιήσετε ως τσάντα ταξιδίου, τσάντα θαλάσσης, βραδινό τσαντάκι τέλειο για τη ζωή στο νησί και σε όλα τα στυλ διακοπών.

Δεν υπάρχει καμία χρήση για καλοκαιρινή τσάντα που η Bleecker bag δεν μπορεί να προσφέρει.

Από την παρουσίασή της στην αγορά το 2013, η Bleecker Bag προσφέρεται σε περισσότερα από 3 χιλιάδες διαφορετικά patterns και έχει γίνει το πιο περιζήτητο αντικείμενο του καλοκαιριού.

Βγαίνει σε τρία μεγέθη: 25X18 cm & 35X25 cm & 35X35 cm

(τιμή από 25 ευρώ)

Το αντηλιακό SPF 50+ της Rosveda, προστατεύει το δέρμα από τις παρενέργειες του ήλιου, την υπεριώδη ακτινοβολία, τον άνεμο, τη θερμότητα και το βοηθάει στην αντιμετώπιση ελαφρών εξανθημάτων και εγκαυμάτων από τον ήλιο ή το χιόνι. Είναι η ασπίδα του σώματος που προστατεύει από την εισβολή μικροβίων και άλλων επιβλαβών στοιχείων, διατηρώντας παράλληλα το δέρμα ενυδατωμένο.

Ταυτόχρονα, λειτουργεί και ως αναζωογονητικό και αντιγηραντικό, για όλους τους τύπους του δέρματος, μειώνοντας ρυτίδες, γραμμές έκφρασης και κηλίδες γήρανσης. Είναι απόλυτα αδιάβροχο, τελείως διαφανές και απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας.

Χρησιμοποιείται καθημερινά κατά την διάρκεια της ημέρας. Ιδανικό για βρέφη και παιδιά. Δεν περιέχει συνθετικά ή χημικά συστατικά, για την προστασία από τις ακτίνες UV.

(τιμή από 21 ευρώ)

Δαχτυλίδι σε σχήμα λουλουδιού, χειροποίητο, από χαρτί, σε διάφορες αποχρώσεις. Με πέτρα σε σχήμα μαργαριταριού.

(τιμή 38 ευρώ)

* Το Αρχιπέλαγος βρίσκεται στην Σκιάθο, επί της οδού Μητροπολίτου Αλανίου στον αριθμό 6, ακριβώς μπροστά από το λιμάνι…

unnamed1.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει