Στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για το Πάσχα από το Στέκι Αλληλεγγύη για όλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

“Το Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” πιστό στις αρχές της αλληλοβοήθειας και στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων συνεχίζει την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ημέρες του Πάσχα.

Με σύνθημα ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, προσπαθούμε να ανακουφίζουμε αυτούς που έχουν επιτακτικές ανάγκες, χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση ή επιχορήγηση από οποιονδήποτε δημόσιο, δημοτικό ή ιδιωτικό φορέα, μόνο με συμμετοχή αλληλέγγυων εθελοντών. Η μοναδική ανταμοιβή μας είναι το χαμόγελο των συμπολιτών μας όταν βοηθούνται και νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι.

Ως πράξη αλληλεγγύης για τις ημέρες του Πάσχα μαζεύουμε και διανέμουμε τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, αλάτι, γάλατα, λάδι κ.λπ.) καθώς και είδη πρώτης ανάγκης (καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής), ώστε να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας χωρίς τα απαραίτητα.

Στόχος μας είναι να γίνουμε όλοι μας κρίκοι στην αλυσίδα της αλληλεγγύης. Παίρνουμε το θάρρος να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε κι εσείς τη συλλογή των παραπάνω προϊόντων καθώς στη στήριξη των άτυχων συμπολιτών μας στο καθημερινό τους πρόβλημα επιβίωσης.

Τα είδη που θα συλλεχθούν μπορούμε να τα παραλάβουμε εμείς από το χώρο σας ή να τα φέρετε εσείς στο Στέκι ώστε να συναντηθούμε και προσωπικά, να δείτε τον χώρο και τη δουλειά μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας .

Το Στέκι βρίσκεται στην Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησίας 6 και Δημοκρατίας. Είμαστε ανοιχτά Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη το πρωί 11 με 1 και από Δευτέρα ως Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 91440.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει