ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «Agro Eurasia 2014» ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει φέτος στην έκθεση «Agro Eurasia 2014» που γίνετε από 22 έως 25 Ιανουαρίου 2014 στην Κωνσταντινούπολη στο εκθεσιακό κέντρο «TÜYAP FAIR, CONVENTION AND CONGRESS CENTER».
Η έκθεση «Agro Eurasia 2014» είναι η 8η Διεθνής έκθεση Εξοπλισμού και μηχανημάτων για τη γεωργία στη περιοχή των Βαλκανίων.
Η αντιπροσωπία του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου αποτελείται από 8 άτομα που θα ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα της γειτονικής χώρας.
Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ Στέργιος Παπαϊωάννου μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Ένας από τους τομείς που ασχολείται το Ινστιτούτο είναι και η αγροτική ανάπτυξη της περιοχής του Πηλίου. Για το λόγο αυτό εγώ και οι συνεργάτες μου επισκεπτόμαστε διάφορες αγροτικές εκθέσεις του εξωτερικού για να ενημερωθούμε για τις νέες τεχνολογίες. Ήδη το Ινστιτούτο έχει κάνει πάρα πολλές ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους αγρότες, όπως για την ελιά, για το μανιτάρι τρούφα, για τη στέβια, για την καρυδιά Καλιφόρνιας, για τα μήλα του Πηλίου και για τα παραδοσιακά προϊόντα του Πηλίου.»
Η αντιπροσωπεία του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου εκτός από την έκθεση θα επισκεφθεί τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης κ. Kadir Topbaş, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολης κ. Νίκο Ματθιουδάκη και πολλούς ομογενείς.
Ευχαριστούμε το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο για την ευκαιρία αυτή που μας έδωσε να επισκεφθούμε την έκθεση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει