Στις εκδηλώσεις «Αντίποδες» της Αυστραλίας το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Στο ελληνικό φεστιβάλ «Αντίποδες» στην Lonsdale Street συμμετέχει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου με δικό του περίπτερο και θα προβάλλει παραδοσιακά Πηλιορείτικα προϊόντα, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής:

Κρασί από τα Οινοποιεία της οικογένειας Ρακή, Δημητρίου Πατιστή, Δημητρίου Μυλωνά, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν. Ελιές και λάδι της Βιομηχανίας Ελαιών Σιούρας. Παραδοσιακά πηλιορείτικα γλυκά, μέλι και βότανα του Πηλίου. Το Εργαστήριο Παραγωγής Παραδοσιακών προϊόντων Adams και η Βολιώτικη σοκολατοποιία Golden Break.

Επίσης θα προβληθούν τα ξενοδοχεία Park στον Βόλο, Leda Village Resort στο Χόρτο, Ξενοδοχείο Ακταίο στον Κάλαμο, το Αρχοντικό Παρίση στο Λαύκο, τα Αρχοντικά Belian στον Κάλαμο και οι ξενώνες Αρχοντικό Μουντζουρίδη.

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου τόνισε «Προσπαθούμε να αναπτύξουμε το Πήλιο σε όλους του τομείς παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα μας.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου δίνει τον δικό του αγώνα για να μπορέσει να εξάγει διάφορα παραδοσιακά προϊόντα του Πηλίου και να φέρει τουρίστες στην περιοχή για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει