Στις 15 και 16 Μαρτίου το σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σκακιστικό πρωτάθλημα μαθητών-μαθητριών (ατομικό και ομαδικό) Νομού Μαγνησίας 2014.

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου διοργανώνει για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014, σκακιστικό ατομικό και ομαδικό πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών του Νομού Μαγνησίας.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Μακρινίτσης 23 με 28ης Οκτωβρίου). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων) της περιοχής. Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων το Σάββατο, θα διεξαχθούν, το ατομικό πρωτάθλημα για τους μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων και το ομαδικό για συγκροτημένες ομάδες Γυμνασίων και Λυκείων που θα πρέπει να περιλαμβάνουν στη σύνθεση τους και μια μαθήτρια.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν, το ομαδικό πρωτάθλημα για συγκροτημένες ομάδες Δημοτικών σχολείων με τη συμμετοχή και μιας μαθήτριας και το ατομικό για μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων. Στο ατομικό πρωτάθλημα όλων των βαθμίδων οι αγωνιζόμενοι θα χωρισθούν σε ομίλους κατά τάξη και φύλλο ανάλογα του αριθμού συμμετοχών.

Ο χρόνος σκέψης σε κάθε παρτίδα ορίζεται σε δέκα (10) λεπτά με προστιθέμενο χρόνο πέντε (5) δευτερολέπτων από την πρώτη κίνηση για κάθε αγωνιζόμενο. Η σύνθεση των ομάδων για τους αγώνες του ομαδικού ορίζεται στους τέσσερις (4) αγωνιζόμενους με υποχρεωτική τη συμμετοχή μιας μαθήτριας.

Προκειμένου να γίνουν δεκτές οι συνθέσεις των ομάδων θα πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία των αγώνων βεβαιώσεις των Σχολείων ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές είναι μέλη του σχολείου. Οι δηλώσεις συμμετοχής στα ατομικά και στα ομαδικά πρωταθλήματα μπορούν να γίνονται στο e-mail της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου, [email protected] ή στο Τηλ.& Fax: 2421039596 έως την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, (Υπόψην, κα Μουζαλά Δέσποινα. Τηλ. 6973357187).

Την ευθύνη μεταφοράς και φύλαξης των μαθητών-τριών στο χώρο των αγώνων φέρουν οι γονείς και οι συνοδοί αυτών. Η σχετική προκήρυξη των αγώνων έχει σταλεί στις διευθύνσεις όλων των σχολείων του Νόμου και είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα στης Σ.Ε. Βόλου, https://sites.google.com/site/sevolou/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει