Συνάντηση γνωριμίας Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με την ΟΕΒΕΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στα πλαίσια της προσπάθειας επικοινωνίας του Ε.ΠΑ.Μ. με τους φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής, την Τετάρτη 06/7/2016 στο χώρο των γραφείων της ΟΕΒΕΜ έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.

Η Ο.Ε.Β.Ε.Μ. ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο των ελευθέρων επαγγελματιών του Νομού Μαγνησίας που είναι, γνωρίζει και βιώνει καθημερινά τα προβλήματα του κλάδου και καλείται να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, διατυπώθηκαν εκατέρωθεν απόψεις και προβληματισμοί και έγινε ουσιαστική συζήτηση για πολλά κρίσιμα ζητήματα της Ελληνικής οικονομίας, όπως τα προβλήματα αυτάρκειας και οι επιπτώσεις τους στην άσκηση πολιτικών, οι πιθανοί κίνδυνοι για την Ελληνική οικονομία σε περίπτωση επιλογής για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και γενικότερα η δυνατότητα της χώρας να ασκήσει ανεξάρτητη εθνική πολιτική με γνώμονα το όφελος των πολιτών της και όχι των όποιων φεουδαρχών λυμαίνονται σήμερα το αποτέλεσμα της δουλειάς των ελλήνων.

Το Ε.ΠΑ.Μ. παρουσίασε τις θέσεις του και ανέλυσε από την πλευρά του, στο χρονικό όριο που υπήρχε, το Σχέδιο – Πρόταση για τη έξοδο της χώρας από την κρίση, συζητώντας ταυτόχρονα τους εύλογους προβληματισμούς που εκφράστηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.

Το Ε.ΠΑ.Μ παρουσίασε επίσης τις δράσεις του στον Νομό, με έμφαση στην αντίσταση ενάντια στους πλειστηριασμούς από τράπεζες και δημόσιο. Η συγκεκριμένη δράση αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί από την πλευρά του Ε.ΠΑ.Μ. έως ότου δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης ενός Παλαϊκού Μετώπου, το οποίο θα μπορεί να ανατρέψει το καθεστώς κατοχής της χώρας και να την οδηγήσει σε αληθινή δημοκρατική διακυβέρνηση, με απονομή δικαιοσύνης, αξιοκρατία, ισονομία και υγιή ανάπτυξη όλων των οικονομικών κλάδων της χώρας με βάση τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και όχι το όφελος των ολίγων και πάντα ευνοημένων από κάθε είδους κατοχή.

Συμμετείχαν από:

ΟΕΒΕΜ: Πλαστάρας Τ, Λαλίτσας Γ, Φόβος Λ, Γρηγορίου Γ, κλπ

ΕΠΑΜ Θεσσαλίας: Γκαγιάνης X., Ζανάκης Φ., Λέτσιος Γ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει