Συνάντηση Δ. Κολυνδρίνη με το διευθυντή του εργοστασίου ΕΥΡΗΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ενόψει της μετάβασης αρμοδιοτήτων από την Τράπεζα Πειραιώς στο φορέα διαχείρισης της Α’ ΒΙΠΕ, συνάντηση είχε το πρωί της Τετάρτης η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας με τον κ. Κουνιστή Αριστομένη, Δ/ντή του εργοστασίου παραγωγής χημικών προϊόντων και πλαστικών ειδών συσκευασίας της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ που λειτουργεί στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, και τον κ. Χατζόπουλο Γεώργιο, Τεχνικό Δ./ντή, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕΜ&Σ.

Η κα Κολυνδρίνη ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του εργοστασίου σχετικά με τη λειτουργία του καθώς και για το σε εξέλιξη ευρισκόμενο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί το έτος 2015, γεγονός που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της εταιρείας και κατά συνέπεια νέες θέσεις εργασίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα την σημασία που δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διατήρηση υψηλού επιπέδου στην προστασία του περιβάλλοντος και ζήτησε πιστή εφαρμογή των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων του εργοστασίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των όρων διάθεσης των επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων που διατίθενται στο δίκτυο ακαθάρτων της ΔΕΥΑΜΒ και σε θέματα ασφάλειας σχετικά με την αποθήκευση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου, καθώς και στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Δ/ντη του εργοστασίου που συμμετέχει στο φορέα διαχείρισης της Α’ ΒΙΠΕ για τους στόχους και τις προτεραιότητες του φορέα με βασικό άξονα την υλοποίηση έργων αναβάθμισης των εγκαταστάσεων υποδομής της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει