Συνάντηση Μεϊκόπουλου με τον αναπληρωτή Γ.Γ. του Υπ. Υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου 2016, στο κτίριο του Υπουργείου Υγείας, μεταξύ του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και υπεύθυνου για ζητήματα Πρωτοβάθμιας Υγείας, κ. Σταμάτη Βαρδαρού και του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαγνησίας, κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα αναφορικά με το Σύστημα της Πρωτοβάθμιας Υγείας και αναφέρθηκαν και προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Μαγνησίας. Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Βαρδαρό για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Νομού, την αυξημένη ανεργία των τελευταίων χρόνων, ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα ένταξης της περιοχής μας στο νέο πρόγραμμα για την αναβάθμιση της ΠΦΥ στο πλαίσιο του σχεδιασμού που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση για την ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με την δημιουργία των τοπικών μονάδων υγείας (ΤΟΜΥ) για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Βαρδαρός, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μέριμνα, ενώ διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι θα καταβληθεί η δέουσα προσπάθεια και επιμέλεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει