Συνάντηση Χρυσοβελώνη με τον πρόεδρο και μέλη της ΟΕΒΕΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο inbox του e-mail μας:

Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πραγματοποίησε χθες, Σάββατο, συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας, οι οποίοι της εξέθεσαν τα σοβαρά, ζωτικής σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, λόγω των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης.

Η Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και διαβήματα για την υλοποίηση των προτάσεων και την ικανοποίηση των αιτημάτων που της παρέθεσαν οι παραπάνω, τα οποία έχουν τεθεί υπόψιν της Διοικήτριας του Ο.Α.Ε.Ε., κα. Γεωργίας Κωτίδου, από τις συναφείς Ομοσπονδίες, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τα Σωματεία Συνταξιούχων και τους Συλλόγους Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών όλης της Ελλάδος με σχετικό ψήφισμα που επιδόθηκε προς αυτή.

Καταλήγοντας η Βουλευτής δήλωσε ότι είναι επιτακτική η χωρίς χρονοτριβή ικανοποίηση αυτών των δίκαιων αιτημάτων για να διασφαλιστεί η επιβίωση των επιχειρήσεων των πληττομένων μελών και των ιδίων ατομικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει