Συνδικάτο-ΟΤΑ Μαγνησίας: Όλοι στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Απευθύνουμε κάλεσμα ξεσηκωμού και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες των δήμων της Μαγνησίας, ανεξαρτήτως σχέσεων εργασίας, τύπου σύμβασης, ιδιαίτερα όλους εκείνους που οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες σε ΠΟΕ – ΟΤΑ και οι εδώ απεσταλμένοι τους, η πλειοψηφούσα παράταξη στο Σύλλογο ΟΤΑ Μαγνησίας, τους απαγορεύουν να είναι οργανωμένοι στο σύλλογο, θεωρώντας τους εργαζομένους β’ κατηγορίας.

Τους καλούμε να απαιτήσουμε η κυβέρνηση να πάρει πίσω το νόμο-λαιμητόμο. Το προμελετημένο έγκλημα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας αφορά όλους ανεξάρτητα από ηλικία, εργασιακή σχέση, αφορά τις ζωές μας, αλλά και τις ζωές των παιδιών μας.

Όλοι στην απεργία της 4ης Φλεβάρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Πανεπιστημίου, στις 10:30.

Να μην αφήσουμε για ακόμα μια φορά τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες της ΠΟΕ ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους προσπαθώντας να πείσουν ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφιλίωση ανάμεσα στη κερδοφορία των επιχειρήσεων με τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Την Πέμπτη ορθώνουμε το ανάστημα μας. Απαιτούμε Δημόσια, Καθολική, Υποχρεωτική, Κοινωνική Ασφάλιση για όλο το λαό. Η κοινωνική ασφάλιση φτιάχτηκε στων εργατών τις πλάτες δεν τη παζαρεύουμε στους κεφαλαιοκράτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει