«Σφράγισε» το εισιτήριο για το Euro 2024 η Αγγλία, 3-1 την Ιταλία με ανατροπή!

[ad_1]

Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή η Αγγλία αναδείχθηκε νικήτρια με 3-1 σκορ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024, που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στο Γουέμπλεϊ, κλειδώνοντας έτσι την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024.

Στο 15ο λεπτό οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ με τον Σκαμάκα, ο οποίος εκτέλεσε από κοντά τον Πίκφορντ, πανηγυρίζοντας  το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο, ωστόσο στο 32′ τα «τρία λιοντάρια» ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Κέιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 57ο λεπτό ο Ράσφορντ με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ντοναρούμα, κάνοντας την ολική ανατροπή για τους Άγγλους.

Στο 77′ ο Κέιν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς εδραίωσε το προβάδισμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, κάνοντας με ψύχραιμο πλασέ 3-1 το σκορ.

Αγγλία-Ιταλία 3-1

Γκολ: 15′ Σκαμάκα (Iταλία), 32′ πεν., 77′ Κέιν (Αγγλία), 57′ Ράσφορντ (Αγγλία)

Κίτρινες: Φίλιπς (Αγγλία), Ουντότζι (Ιταλία), Ντι Λορέντζο (Ιταλία), Σκαλβίνι (Ιταλία)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (63′ Γκουέχι), Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Φίλιπς (69′ Χέντερσον), Ράις, Ράσφορντ, Μπέλιγχαμ (85′ Γκρίλις), Φόντεν, Κέιν

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Σκαλβίνι, Ατσέρμπι (63′ Μπαστόνι), Ουντότζι (63′ Ντιμάρκο), Φρατέζι, Κριστάντε, Μπαρέλα, Μπεράρντι (78′ Ρασπαντόρι), Σκαμάκα (63′ Κεν), Ελ Σααραουί (87′ Ορσολίνι)



[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει