Σ. Κοκκίνης: Μόνο η Συμφωνία Αλήθειας μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδο από τη κρίση

Ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Μαγνησία κ. Σάκης Κοκκίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας:

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και προς επιβεβαίωση όσων λέγαμε στο πρόσφατο παρελθόν, κυριαρχούν στην αγορά εργασίας, οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την εγκληματική της πολιτική γκρέμισε όσες διαρθρωτικές αλλαγές είχαν γίνει και εγκατέλειψε βασικές μεταρρυθμίσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης είναι κυρίαρχες με ποσοστό 54,22%, ενώ επί διακυβέρνησης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το ποσοστό της πλήρους απασχόλησης κυριαρχούσε με 52,35%.

Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, η εξοντωτική φορολογία των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων, το νέο ασφαλιστικό σύστημα, η μείωση των μισθών των εργαζομένων και η εγκατάλειψη των βασικών μεταρρυθμίσεων που με κόπο έκανε η χώρα τα προηγούμενα χρόνια σε συνδυασμό με την ιδεοληψία των κυβερνόντων ρίχνει τη χώρα στα βράχια. Δημιουργεί νέους ανέργους και καταστρέφει κάθε δημιουργικό κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας.

Μέσα σε 2 χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατάφερε να αποδομήσει οτιδήποτε είχαμε διασφαλίσει ως κόρη οφθαλμού αδιαφορώντας φυσικά για τις συνέπειες, αφού το μοναδικό πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της εξουσίας με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Είναι πλέον φανερό και στον πιο αδαή, ότι μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι σε θέση να εγγυηθεί νέες θέσεις εργασίας και καλύτερα αμοιβόμενες, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, μειώνοντας τους φόρους και δημιουργώντας ένα ελκυστικό κλίμα για τις επενδύσεις φέρνοντας στην χώρα την ισορροπία και την αξιοπιστία.

Μόνο η Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει