Την ύπαρξη συμμορίας στη ΔΕΥΑΜΒ κατήγγειλε ο Δήμαρχος και πρόεδρός της Αχ. Μπέος

Προανήγγειλε κάθαρση στις τάξεις της δημοτικής επιχείρησης και προσφυγή στον Εισαγγελέα

Συνέντευξη Τύπου έδωσε, το πρωί της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αχιλλέας Μπέος, προαναγγέλοντας πειθαρχικές διώξεις σε βάρος στελεχών της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο Δήμαρχος, παρουσίασε μία διαλυμένη επιχείρηση, στελέχη της οποίας, μέσω επιτροπής ενεργούσαν έτσι ώστε εταιρεία να κερδίζει τους διαγωνισμούς.

Σε δηλώσεις του ο Αχ. Μπέος ανέφερε: “Σε βάρος των κορόιδων, ζουν και βασιλέυουν οι επιτροπές της ΔΕΥΑΜΒ”. “Στη ΔΕΥΑΜΒ λειτουργεί συμμορία που ελέγχει πράγματα και καταστάσεις”.

Την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε, θα κάνει προσφυγή στον Εισαγγελέα και κατά της ΕΡΓΗΛ, η οποία έπειτα από απόφαση του Άρειου Πάγου ζητά 9 εκατ. ευρώ από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Τέλος, ο κ. Μπέος αναφέρθηκε και στη διαχείρηση των υδάτινων πόρων του Δήμου Βόλου, δηλώνοντας σε όλους τους τόνους πως αν χρειάστει, θα έρθει σε σύγκρουση με συμφέροντα που δεν αφήνουν το Βόλο να εκμεταλλευτεί του υδάτινους πόρους του. Δήλωσε δε ότι ο Βόλος δεν θα περάσει ξανά καλοκαίρι με πρόβλημα λειψυνδρίας, αφού θα εξασφαλίσει 200 χιλιάδες κυβικά νερού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει