Τη Δευτέρα 28 Απριλίου παρουσίαση της παράταξης ΔΗΜΑΡ για τις Ευρωεκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τις αρχές και τους στόχους του σχήματος Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου, , οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κ.κ. Θράσος Φωτεινός, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος και Γιάννης Τσαμουργκέλης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η συνέντευξη, που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στη 1μ.μ., στο Δημαρχείο του Βόλου.

Όπως έχει σημειώσει η Δημοκρατική Αριστερά η διαμόρφωση του σχήματος Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία, απαντά στην προσπάθεια για τη διαμόρφωση μιας πολιτικής δύναμης στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο που δεν θα ταυτίζει την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα με συντηρητικές επιλογές, που δεν θα αμφισβητεί τις ιστορικές κατακτήσεις του ελληνισμού, την καταστατική του θέση στον δυτικό κόσμο και στο κατεξοχήν προωθημένο υπερεθνικό σύστημα ολοκλήρωσης και ταυτόχρονα εντασσόμενη σε ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια θα μάχεται για το προοδευτικό, για αλλαγές προοδευτικού περιεχομένου, για πολιτικές που υπηρετούν την κοινωνική συνοχή.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Βόλο, θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο κ. Π. Σκοτινιώτη και θα επισκεφθούν την ΕΑΣ Πηλίου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπου θα συναντηθούν με εκπροσώπους των διοικήσεών τους.

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου, τέλος, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τη Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και θα συγκροτηθεί το συντονιστικό όργανο του σχήματος για το Νομό Μαγνησίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει