Τιμητική πλακέτα στη Δ. Κολυνδρίνη από την Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Αντπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τιμητική πλακέτα απένειμε η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας στην θεματική Αντιπεριφερειάρχη για τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στην διοργάνωση της 9ης Πανελλήνιας Επίδειξης Αερομοντέλων, που έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή στην Ν. Αγχίαλο. Για ένατη συνεχή χρονιά η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας με μεράκι και μεθοδικότητα διοργάνωσε και φέτος τη μεγαλύτερη –κατά δήλωση του Προέδρου της κου Χρήστου Λεονταρίτη- εκδήλωση αερομοντελισμού στην Ελλάδα, μια εκδήλωση που επιφέρει μεταξύ άλλων και πολλαπλές μοχλεύσεις στην τουριστική προβολή του τόπου.

Ακόμη, η Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με σκοπό να εξεταστούν τα προβλήματα του εμπορικού κλάδου και να συζητηθούν πιθανές προτάσεις βελτίωσης της κίνησης στην αγορά, προστασίας των εμπόρων από το παράνομο εμπόριο, αύξησης του τζίρου κ.ά. Η κα Κολυνδρίνη, ανάμεσα στα άλλα, επεσήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας Επιτροπής από φορείς της Μαγνησίας με συμπληρωματικές δραστηριότητες (εστίαση, αναψυχή, εμπόριο, διασκέδαση, ηλεκτρονικό επιχειρείν, ταξίδια, τουριστικά καταλύματα, κ.ά.), η οποία κατόπιν διαβούλευσης θα προωθεί αποτελεσματικότερα τα αιτήματα σε κεντρικό επίπεδο (έδρα Περιφέρειας, αρμόδια Υπουργεία).

Τέλος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με το ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας), από τα μέλη του οποίου άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του επιστημονικού τους κλάδου, πολλά από τα οποία σχετίζονται και με τη βελτίωση διαδικασιών και νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν στους ελέγχους και τις χημικές αναλύσεις καταναλωτικών προϊόντων, ενώ διερευνήθηκε και το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης επιμορφωτικών ημερίδων επί θεμάτων εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας για τα μέλη της Ένωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει