Τοποθέτηση υδρόμετρων και στη σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης των ακινήτων ζητά η ΔΕΥΑΜΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος, της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, της αρχής της ανταποδοτικότητας, της ορθολογικής διαχείρισης των υδάτινων πόρων και της προστασίας των διαθέσιμων υδάτινων αποθεμάτων, παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων Πορταριάς Μακρινίτσας (συμπεριλαμβανομένης της συνοικίας Κουκουράβας), Αλλης Μεριάς, Σταγιατών και Κατηχωρίου εν λόγω περιοχών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να προχωρήσουν στη τοποθέτηση υδρόμετρων και στη σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης των ακινήτων τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα προβεί στην λήψη των μέτρων που περιλαμβάνονται στις εν λόγω Αποφάσεις.

Η ΔΕΥΑΜΒ ενημερώνει τους καταναλωτές των εν λόγω περιοχών ότι η καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους και την ανταπόκρισή τους στην προαναφερόμενη Απόφαση, εκπνέει στις 31/07/2016.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική απόφαση έχει εγκριθεί από τη ΔΕΥΑΜΒ με την υπ αριθμ. 8/2016 Απόφαση του Δ.Σ. και την υπ. Αριθμ. 170/2016 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητά της με την υπ .αριθμ. 877/49522/20-04-2016 Απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας,

Η συγκεκριμένη απόφαση προς ενημέρωση δημοσιεύθηκε και στον ημερήσιο τοπικό Τύπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει