Το γραφείο Τύπου Μεϊκόπουλου για την αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην Αθήνα έφτασε στις 14-02-2014 το «Καραβάνι Ζωής, Ρήξης και Ανατροπής», η αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων που πέρασε και από το Βελεστίνο.
Εκεί έσπευσαν για να τους υποδεχτούν αντιπροσωπεία του Κινήματος Ελπίδας Πολιτών, που πρώτοι είχαν επιχειρήσει, με επικεφαλής τον συμπολίτη μας Κώστα Κόγια, πεζοπορία διαμαρτυρίας διάρκειας 11 ημερών από τον Βόλο στην Αθήνα ενάντια στο Μνημόνιο.

Οι αντιπρόσωποι του Κινήματος μαζί με την σύζυγο του Κ. Κόγια, Λίτσα, συνόδευσαν τους διαδηλωτές μέχρι την Ανθήλη Φθιώτιδας.

Η μηχανοκίνητη πορεία των σχολικών φυλάκων, που ξεκίνησε στις 13/02/2014 από την Αλεξανδρούπολη με τελικό προορισμό το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Αθήνα, οργανώθηκε ως έκφραση διαμαρτυρίας ενάντια στις διαθεσιμότητες και απολύσεις στον Κλάδο τους.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των σχολικών φυλάκων, αλλά και όλων των κατηγοριών εργαζομένων, που έρχονται άδικα αντιμέτωποι με απολύσεις.

Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με την αριθμολαγνεία των πολιτικών της βυθίζει ολοένα και περισσότερο την ελληνική κοινωνία στην απόγνωση, έχοντας μετατρέψει το «φάρμακο της Εθνικής Σωτηρίας» σε φαρμάκι… για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει