Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου στην τουριστική έκθεση BIJELJINA – Tourist 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση “BIJELJINA – TOURIST 2013”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 21 Απριλίου 2013 στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί, ξενοδοχεία, πανδοχεία επιχειρήσεις τροφοδοσίας catering. Επίσης, θα λάβουν μέρος κατασκευαστές υγιεινής διατροφής, κρασιών, σπιτικού κονιάκ, μελισσοκόμοι και ενώσεις που εκπροσωπούν εγχώριες τέχνες και βιοτεχνίες που προωθούν τις εκδηλώσεις και τον πολιτισμό.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο, με μία πηλιορείτικη ορχήστρα και με δύο χορευτικά συγκροτήματα. Επίσης, διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή στην Βοσνία Ερζεγοβίνη. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η ημέρα: Αργαλαστή – Βόλος – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι – Σκόπια – Νις – Βελιγράδι – Σρέμσκα Μητρόνιτσα – Bijeljina – Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Την 2η ημέρα θα επισκεφτούμε την έκθεση “Bijeljina – Tourist 2013” και θα ξεναγηθούμε στην πόλη.

Την 3η ημέρα θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Banja Luka καθώς επίσης και διάφορα μοναστήρια.

Την 4η ημέρα θα επισκεφτούμε το εμπορικό κέντρο της Bijeljina και θα επιστρέψουμε στο Βόλο.

Η τιμή του εισιτηρίου σε δίκλινα δωμάτια για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 30 Μαρτίου 2013, είναι για τα μέλη – υποστηρικτές του Ινστιτούτου 100 ευρώ και για τα μη μέλη 130 ευρώ. Από 1ης Απριλίου, η τιμή είναι για τα μέλη – υποστηρικτές του Ινστιτούτου 120 ευρώ και για τα μη μέλη 150 ευρώ.

Όσοι από τους ξενοδόχους επιθυμούν να στείλουν προσπέκτους για τα ξενοδοχεία τους, να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κο. Στέργιο Παπαϊωάννου στο τηλέφωνο 6932222440.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για την εκδρομή, στην κα. Ελένη Γιώτη στο τηλέφωνο 6978525599.

Ο πρόεδρος

Στέργιος Παπαϊωάννου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει