Το 6ο Γυμνάσιο Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή πίτας του 6ου Γυμνασίου Βόλου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν γονείς, μαθητές/τριες, καθηγητές του σχολειού μας, ενώ τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου Φώτης Λαμπρινίδης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου εξήρε την προσπάθεια που γίνεται από όλους τους γονείς και αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν και θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Ο Δ/ντής του 6ου Γυμνασίου Βόλου κ. Κωνσταντίνος Σιάππας ευχαρίστησε το σύλλογο για την συνεργασία, στάθηκε στην προσπάθεια των καθηγητών ώστε τα παιδιά να λάβουν την μέγιστη παιδεία που δικαιούνται, ενώ ιδιαίτερη μνεία έδωσε σε όλους για την κοινωνική προσφορά τους σε καθημερινή βάση, διαθέτοντας ρουχισμό και τρόφιμα.

unnamed0.jpg

Ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Λαμπρινίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα του σχολείου και στις προσπάθειες που γίνονται από μέρους του δήμου για την ολοκλήρωσή τους, ενώ ευχαρίστησε γονείς και καθηγητές για την συνεργασία που έχουν.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν είδη μπουφέ που είχαν ετοιμάσει γονείς, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε με τραγούδια, συγκρότημα μαθητριών του σχολειού μας.

Να ευχαριστήσουμε και το βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙΕΣ» για τις δωροεπιταγές που μοιράστηκαν στους 3 τυχερούς της ημέρας.

Για το Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει