Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Quizdom με δώρο ένα i – phone 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Quizdom στολίζει Χριστουγεννιάτικο δέντρο και χαρίζει ένα iPhone 6 στον νικητή του μεγάλου τουρνουά γνώσεων που διοργανώνει για την περίοδο 18 έως 23 Δεκεμβρίου.

Η χρονιά που σιγά-σιγά φεύγει υπήρξε φιλόξενηγια το ελληνικό start-up, που σε λιγότερο από 6 μήνες ζωής κατάφερε να είναιη πιο επιτυχημένη ελληνική εφαρμογή για το 2014 (βάσει rankingsστο App Store της Apple). Ανταποδίδοντας αυτή την εμπιστοσύνη, οι υπεύθυνοι του παιχνδιού διοργανώνουν ένα Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μέσα από τις σελίδες του σε Facebook και Twitter με νικητήριο δώρο ένα ολοκαίνουριο iPhone 6 (64 GB).

Τι είναι το Quizdom

Για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν τι εστί Quizdom, πρόκειται για ένα application με ερωτήσεις γνώσεων που διατίθεται δωρεάν για Android και iOS(smartphones & tablets). Καινοτόμο στοιχείο και σημείο διαφοροποίησης του από τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους είναι ο social χαρακτήρας του παιχνιδιού. Το Quizdom δίνει τη δυνατότητα να αναμετρηθείς με φίλους και άλλους χρήστες από όλη την Ελλάδα, συνδυάζοντας έτσι γνώσεις, ανταγωνισμό και φυσικά διασκέδαση.

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού, είναι πολύ απλός: ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής από 16 διαθέσιμες κατηγορίες με τους παίκτες να διαγωνίζονται εναλλάξ στις ίδιες ερωτήσεις και εκείνον που απαντά σωστά στις περισσότερες να ανακηρύσσεται νικητής. Φυσικά μετά την αναμέτρηση ο κάθε παίκτης κερδίζει ανάλογους πόντους και ανεβαίνειlevelsμε στόχο την αναρρίχηση στο ranking.

Το μεγάλο τουρνουά γνώσεων του 2014

Ακολουθώντας την λογική που διέπει το παιχνίδι, το Quizdom διοργανώνει ένα τουρνουά την περίοδο 18 έως 23 Δεκεμβρίου με έπαθλο ένα iPhone 6. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από τις social media σελίδες του application και όσοι κληρωθούν θα διεκδικήσουν την πρωτιά στο μεγάλο πανελλαδικό τουρνουά γνώσεων που θα αποχαιρετήσει το 2014. Και ποιος ξέρει,με λίγη τύχη και…γνώσεις, μπορεί η νέα χρονιά να σας υποδεχθεί με ένα ολοκαίνουριο smartphone. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα του Quizdom στο Facebook.

Έτσι κι αλλιώς, ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του Quizdom, η οποία αριθμεί σχεδόν 90.000 χρήστες, καθιστώντας το ένα από τα πιο διαδεδομένα free games για το 2014. Χαρακτηριστικό είναι πως η εφαρμογή παραμένει πρώτη σε downloads στην κατηγορία του (“Trivia”) στο Apple Store από την 2η εβδομάδα κυκλοφορίας της.
Ακόμα να το κατεβάσεις;

…και λίγα λόγια για την εταιρία

Το Quizdom δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων που μεγάλωσαν μαθαίνοντας να αγαπούν την τεχνολογία. Αυτή η κοινή τους αγάπη σε συνδυασμό με τις προοπτικές που θεωρούν πως ανοίγει σε επίπεδο επιχειρηματικής δράσης, τους ώθησαν στο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν την Quizdom– μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των applications και της ανάπτυξης software.

Η τεχνολογία άλλωστε ήταν ένας από τους βασικούς διαύλους επικοινωνίας όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο «υποκινητής» της επαγγελματικής αυτής συνεύρεσης και πλέον CEO της εταιρίας, Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, ζούσε και εργαζόταν στη Γερμανία. Την ομάδα συμπληρώνουν δύο προγραμματιστές και ένας υπεύθυνος επικοινωνίας, σύντομα όμως η παρέα θα μεγαλώσει…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει