ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ στον Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “Θα ήθελα την Κολυνδρίνη στο πλευρό μου και στην επόμενη θητεία – Ο Μπέος από τους πλέον συνεργάσιμους δημάρχους..”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός απάντησε και για τη συνεργασία του με τους δημάρχους, είπε: “Και με τους 25 είμαστε μια γροθιά. Με κάποιους έχουμε μία χημεία διαφορετική, η οποία δημιουργεί καλύτερη ανάπτυξη στην περιοχή, περισσότερα έργα. Έχουμε γρηγορότερα αντανακλαστικά στην διεκδίκηση των έργων. Με το Βόλο έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, γι’ αυτό και έχουμε προχωρήσει πάρα, μα πάρα πολλά έργα. Έχουμε καλή σχέση στα έργα, γιατί και οι υπηρεσίες μας έχουν συντονιστεί και η ταχύτητα και ο τρόπος με τον οποίο διεκδικούμε”. Ερωτηθείς μάλιστα εάν αυτή η χημεία με τον δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο, προκύπτει από το εάν ο ίδιος εμπνέει τον δήμαρχο ή ο δήμαρχος εκείνον, απάντησε ότι “για να γίνει αυτό χρειάζονται και οι δύο”.

Ερωτηθείς σχετικά με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία διεκδικείται και από το κοινοβούλιο, εάν θα την αφήσει να πάει ή την θέλει στο πλευρό του και στην επόμενη θητεία, ο κ. Αγοραστός απάντησε: “Μαζί μου. Στην Περιφέρεια, φυσικά στην Περιφέρεια τη θέλω την Δωροθέα. Φαίνεται ότι είναι επιτυχημένη, δεν το λέω εγώ, το λέει ο κόσμος, το λένε τα έργα, το λέει η συνεργασία. Έχει αλλάξει η διαδικασία πλέον, δεν είμαι πολιτικοί με την στενή έννοια του όρου. Εμείς κάνουμε έργα τα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων και έργα τα οποία διασφαλίζουν τη ζωή των ανθρώπων, αλλά ταυτόχρονα και τα αγαθά των ανθρώπων. Αυτή είναι η αλλαγή την οποία φέραμε στην πολιτική ζωή του τόπου, της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία είναι μοναδική. Και φέραμε και την αποτελεσματικότητα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι μια Περιφέρεια πρότυπο”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει