Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Επιστρέφει στα κοινοβουλευτικά έδρανα και προκαλεί αϋπνίες στους “ηττημένους του Καμίνη” στη Μαγνησία

Του Αντώνη Κουμιώτη

Το ενδεχόμενο καθόδου του πρώην υπουργού Αλέκου Βούλγαρη στις επικείμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, φαίνεται ότι προκαλεί αϋπνίες στους “ηττημένους του Καμίνη”, των πρόσφατων εσωτερικών διαδικασιών στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Πολιτικά σχεδόν ξεσπιτωμένοι, οι άλλοτε και πάλι… “ηττημένοι του Ανδρέα”, γνωρίζοντας πολύ καλά πως έχασαν εδώ και καιρό το τρένο του ΣΥΡΙΖΑ κι έχοντας βάλει τους ανθρώπους της Φώφης στη Μαγνησία από μόνοι τους απέναντί τους, με συνεχιζόμενες, άνευ ουσίας, περιεχομένου και κυρίως δυναμικής, επιθέσεις, βλέπουν την πολιτική επαναφορά μονάχα ως σενάριο, το οποίο μάλιστα απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Αντίθετα, ο Αλέκος Βούλγαρης, άνθρωπος χαμηλών τόνων, της προσφοράς, με θετικό πρόσημο τόσο στην κοινοβουλευτική, όσο και στην δημαρχιακή του θητεία, εάν το αποφασίσει και ενδώσει στις προτάσεις του κέντρου, οι πάντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πολίτες θα τον προτιμήσουν και θα τον υποστηρίξουν με την ψήφο τους.

Συμπερασματικά, τα “όνειρα θερινής νυκτός”, ως επίκαιρα, μπορεί να είναι λογικά, ωστόσο έχουν κουράσει… Νισάφι πια… έχουμε και άλλα πράγματα -εκτός του πολιτικού μέλλοντος των ηττημένων- να ασχοληθούμε…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει