ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ προς τους καταναλωτές

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η παράνομη και αυθαίρετη απόρριψη ουσιών και υλικών στα δίκτυα αποχέτευσης και όμβριων υδάτων, δεν προκαλεί μόνο την φραγή τους με τα όποια δυσάρεστα αποτελέσματα. Όπως αποδεικνύεται, προκαλεί και καταστάσεις έντασης μεταξύ εργαζομένων και εξοργισμένων – αγανακτισμένων πολιτών, από τις ενέργειες κάποιων ανεύθυνων και ασυνείδητων.

Οι εργαζόμενοι στα τμήματα ύδρευσης, αποχέτευσης, τηλεφωνικού κέντρου, και ελέγχου ποιότητας νερού, υπό το βάρος και την ευθύνη άσκησης του υπηρεσιακού τους καθήκοντος, καλούνται συχνά να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις για τις οποίες ούτε η ΔΕΥΑΜΒ αλλά ούτε και οι εργαζόμενοι ευθύνονται.

Το γεγονός της εκτεταμένης φραγής του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης στην Α’ ΒΙΠΕ, αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα της δυσλειτουργίας των δικτύων αποχέτευσης και όμβριων υδάτων, που προκαλείται από την κακή χρήση τους από πολίτες και επαγγελματίες σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα.

Είναι καθήκον όλων μας η σωστή χρήση των δικτύων ώστε να αποφεύγονται πλημμυρικά και σε κάποιες περιπτώσεις καταστροφικά φαινόμενα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΜΒ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει