ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από την αντιπεριφερειάρχη Κολυνδρίνη στο Marconi 96,1: “Δέχομαι απειλές…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστώ… Είμαι από την πλευρά όλων των ανθρώπων που θέλουμε να περιφρουρήσουμε την υγεία μας… Δεν θα μπω στη διαδικασία να διαπραγματευτώ τίποτα και με κανέναν…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, μεταξύ άλλων και για την ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς και για τους ελέγχους τους οποίους έχουν πραγματοποιήσει οι υπηρεσίες της Περιφέρειας σε βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Απαντώντας μάλιστα στις επίμονες ερωτήσεις του Γιώργου Κουμιώτη, η κα Κολυνδρίνη προχώρησε σε αποκαλύψεις, σοκάροντας, όταν δήλωσε ευθέως ότι δέχεται απειλές!

Πιο συγκεκριμένα, η κα Κολυνδρίνη είπε χαρακτηριστικά: “Προχωρούν οι υπηρεσίες μας κανονικά και σε σχέση με τις εκθέσεις αυτοψίας από τους ελέγχους που έχουν κάνει. Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να έχουμε μία πιο ασφαλή και πλήρη εικόνα, βρίσκομαι και σε αλληλογραφία τόσο με το υπουργείο όσο και με τις υφιστάμενες και ελεγχόμενες βιομηχανίες προκείμενου να προσκομίζουν δικαιολογητικά και στοιχεία που απαιτούνται. Εγώ αυτό που μπορώ να πω δημόσια είναι ότι επειδή δεν είχα και δεν θα έχω ποτέ γωνίες, με ότι σημαίνει αυτό και επειδή θέλω τη συνείδησή μου να την έχω πολύ καθαρή και θα την έχω και το έχω ως αρχή όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά, σε όποιο βαθμό, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο απ’ το να κάνω όλα όσα στον ανώτατο βαθμό μου επιτρέπει ο Νόμος προκειμένου να διασφαλίσω την υγεία μας, την υγεία την δική μου, των παιδιών μου, της οικογένειάς μου και κατ’ επέκταση των πολιτών. Δεν είμαι εγώ και οι άλλοι, δεν είναι η αντιπεριφερειάρχης και η Μαγνησία, είμαι εγώ μαζί με την Μαγνησία. Είμαι από την πλευρά όλων των ανθρώπων που θέλουμε να περιφρουρήσουμε την υγεία μας. Και δεν θα μπω στη διαδικασία να διαπραγματευτώ τίποτα και με κανέναν. Αυτό οφείλω να το διαμηνύσω από το ραδιόφωνό σας, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι μας ακούν, αυτοί που πρέπει να μας ακούσουν, θα κάνω όλα όσα προβλέπει ο Νόμος, με όποιο τίμημα και κόστος και με όποιες απειλές δέχομαι”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει