“Έφυγε” ο Γιάννης Μολοχίδης – Πάνδημη θλίψη σε Βόλο και Ν. Ιωνία – Όλα τα συλλυπητήρια μηνύματα

Τελευταίο αντίο τη Δευτέρα και ώρα 12.00, από τον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία

Έφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής, στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύονταν, ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός αρχιτέκτονας μηχανικός, Γιάννης Μολοχίδης.

Ο Γιάννης Μολοχίδης, γέννημα θρέμα της Νέας Ιωνίας, μαχητικός και αυτοδημιούργητος, πάλεψε παλικαρίσια μέχρι τέλος.

Η θλίψη πάνδημη.

Το τελευταίο αντίο τη Δευτέρα και ώρα 12.00, από τον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία

 

O γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος: Πάλεψε για τα ιδανικά της δημοκρατίας της αριστεράς και της κονωνικής αλληλεγγύης

Σήμερα 27/10/2017 το βράδυ έφυγε από κοντά μας ο Γιάννης Μολοχίδης, Αρχιτέκτων Μηχανικός από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.

Αγωνιστής της ζωής, αυτοδημιούργητος, πάλεψε με τη κοινωνία για τα ιδανικά της δημοκρατίας της αριστεράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δημοτικός σύμβουλος Βόλου και στο παρελθόν αυτοδιοικητικός με μεγάλη συνεισφορά στη Νέα Ιωνία που αγαπάμε και το Βόλο.

Η οικογένεια του δίπλα του έως τη τελευταία στιγμή.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 30/10 ώρα 12 απο τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία.

Καλό ταξίδι σύντροφε.

 

Ο Αχιλλέας Μπέος: Στον λίγο χρόνο που τον γνώρισα μπόρεσα να διακρίνω ένα έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο

Με λύπη πληροφορήθηκα το θάνατο του δημοτικού συμβούλου Βόλου, Γιάννη Μολοχίδη και θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου προς την οικογένεια και τους φίλους του.

Στον λίγο χρόνο που τον γνώρισα μπόρεσα να διακρίνω ένα έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο, που μαχόταν για τις ιδέες του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Δημοτική Κίνηση «Μαζί για τον Βόλο»: Αγωνίστηκε αταλάντευτα και με συνέπεια

Μετά από πολύχρονη μάχη με την αρρώστια του, την οποία έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια όπως και σε όλες τις πτυχές της ζωής του, «έφυγε» ο φίλος και συναγωνιστής Γιάννης Μολοχίδης.

Ο Γιάννης αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά, υπηρέτησε σε πολλές θέσεις ευθύνης ως εκλεγμένος στον Δήμο της αγαπημένης του Ν. Ιωνίας και τα τελευταία χρόνια, ως Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Βόλου.

Ιδρυτικό μέλος των δημοτικών μας παρατάξεων «Ανθρώπινη Πόλη», «Δρόμοι Συνεργασίας» και τώρα «Μαζί για τον Βόλο», αγωνίστηκε αταλάντευτα και με συνέπεια για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στο πολεοδομικό συγκρότημα, προς όφελος όλων των δημοτών.

Καλό ταξίδι Γιάννη, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και μια υπόσχεση.

Θα συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για την επιτυχία των στόχων που μαζί επεξεργαστήκαμε και μέσα μας θα σε αισθανόμαστε δίπλα μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη σε όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να αποκαλούμε τον Βόλο μια πραγματικά «ανθρώπινη πόλη».

 

Η δημοτική παράταξη Βόλου “ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”: Ένας αγωνιστής με σημαντική προσφορά στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Έφυγε χτες πρόωρα από κοντά μας ο Γιάννης Μολοχίδης. Πέρα από πολιτικές διαφορές, ο Γιάννης υπήρξε ομολογουμένως ένας αξιοπρεπής άνθρωπος με γνήσιο ενδιαφέρον για τα κοινά και τους συμπολίτες του, ένας αγωνιστής με σημαντική προσφορά στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας τιμήσει για πολλά χρόνια, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, την αγαπημένη του Ν. Ιωνία και, τα τελευταία χρόνια, τον καλλικρατικό δήμο Βόλου.

Η παράταξή μας «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» εκφράζει τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους φίλους και τους συντρόφους του. Κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν την απώλειά του. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό.

 

Η Ν.Ε. Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ: Η Αριστερά, η Νέα Ιωνία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι φτωχότερη χωρίς το Γιάννη Μολοχίδη

Η Ν.Ε. Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Μολοχίδη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Μολοχίδης ήταν μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Αριστεράς στην περιοχή μας τη σύγχρονη περίοδο. Παιδί προσφύγων του Πόντου και της Νέας Ιωνίας, εργάστηκε από μικρός και συμμετείχε σε οργανώσεις και κινήματα, ενταγμένος στην Αριστερά. Σπούδασε και εργάστηκε ως Αρχιτέκτων Μηχανικός. Με μεγάλη σωματική δύναμη και ταυτόχρονα με επιστημονική αρτιότητα και καλλιτεχνική ευαισθησία, με ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια, με ικανότητες διοίκησης και εργατικότητα, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους συντρόφους του αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία, ακόμα και σε εποχές που ο χώρος της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς δεν είχαν μεγάλη εκλογική εμβέλεια.

Την τρέχουσα περίοδο ήταν για δεύτερη θητεία δημοτικός σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου και προηγουμένως ήταν επί πολλές θητείες Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ν. Ιωνίας, υπηρετώντας με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης.

Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Ιωνίας και υποψήφιος βουλευτής, μεταξύ άλλων στις πρόσφατες εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η Αριστερά, η Νέα Ιωνία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι φτωχότερη χωρίς το Γιάννη Μολοχίδη.

Καλό ταξίδι σύντροφε Γιάννη.

 

Η βουλευτής και υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου: Τεράστιο κενό στις καρδιές μας, στις ζωές μας και στη κοινωνία του Βόλου

Ο σύντροφος και συναγωνιστής Γιάννης Μολοχίδης έφυγε από κοντά μας αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στις καρδιές μας, στις ζωές μας και στη κοινωνία του Βόλου.

Σύντροφε Γιάννη καλό σου ταξίδι, θα συνεχίσουμε τον αγώνα που μαζί ξεκινήσαμε για δημοκρατία, ισότητα, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και σε κάθε επιτυχία μας θα αισθανόμαστε το χαμόγελό σου δίπλα μας.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Ο Γιάννης θα παραμείνει ζωντανός στη σκέψη μας και στη καρδιά μας.

 

Ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: Η συμμετοχή του στην αριστερά και την πορεία της καθοριστική

Σήμερα έφυγε ο σύντροφος Γιάννης Μολοχίδης.

Η ζωή του, όλη η ιστορία της μεταπολιτευτικής περιόδου, γεμάτη αγώνες για δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Η παρουσία του στην αυτοδιοίκηση τεράστια, άφησε πλούσια παρακαταθήκη για τη Νέα Ιωνία και το Βόλο. Η συμμετοχή του στην αριστερά και την πορεία της καθοριστική.

Η νέα γενιά τιμά τον σύντροφο και θα συνεχίσει τον αγώνα του.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε.

 

Ο Πάνος Σκοτινιώτης:  Τον αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο του στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ο Γιάννης Μολοχίδης έφυγε χθες απρόσμενα για το μεγάλο ταξίδι. Τον αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο του στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας και ιδιαίτερα της αγαπημένης του Νέας Ιωνίας και τη σημαντική συμβολή του στους κοινωνικούς και δημοκρατικούς αγώνες, μέσα από τα πολιτικά του πιστεύω και τα επαγγελματικά και κοινωνικά του βιώματα.

Απευθύνω τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ευχόμενος ολόψυχα δύναμη και κουράγιο.

Θερμά συλλυπητήρια, επίσης, στους συντρόφους και συναγωνιστές του.

Καλό σου ταξίδι, Γιάννη.

 

Ψήφισμα ΤΕΕ Μαγνησίας

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Ιωάννη Μολοχίδη, η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
  2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του που θα τελεστεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία.
  3. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στο Σύλλογο «Φλόγα», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.
  4. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει