Επίσκεψη Παπανάτσιου στο ΓΕΛ Αλμυρού: Σε αίθουσες προκατ οι μαθητές μέχρι νεωτέρας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το κτήριο του Γενικού Λυκείου Αλμυρού επισκέφθηκε η Υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.) κ. Ιωάννης Χαρωνίτης συνοδευόμενος από κλιμάκιο μηχανικών της εταιρείας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαββελίδης Σωκράτης συνοδευόμενος από αρμόδιους υπαλλήλους της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αρμόδιοι μηχανικοί του Δήμου Αλμυρού και ο Δ/ντής του ΓΕΛ Αλμυρού κ. Θεοδώρου Ιωάννης.

Το κλιμάκιο της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. επιθεώρησε το κτήριο του ΓΕΛ Αλμυρού και πραγματοποίησε αυτοψία στις φθορές που εμφανίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, προέκυψε το συμπέρασμα ότι το κτήριο χρήζει επισκευαστικών παρεμβάσεων, για τις οποίες απαιτούνται ειδικές μελέτες και εως ότου αυτές ολοκληρωθούν, επιβάλλεται η στέγαση των μαθητών σε προκατασκευασμένες αίθουσες.

Η αντιπροσωπεία της ΚΤΥΠ Α.Ε. δεσμεύτηκε ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ενημερώσει για τις προκατασκευασμένες αίθουσες που μπορεί να παραχωρήσει, και θα παραδώσει χρονοδιάγραμμα εργασιών για τις απαραίτητες επισκευές του κτηρίου του ΓΕΛ Αλμυρού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει