Με παρέμβαση της Ζέττας Μακρή, ο υπουργός Βορίδης εγγυάται την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο Πήλιο

Σε ανοιχτή γραμμή από την μία με τον υπουργό και από την άλλη με τον Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς

Η βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή, ούσα επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της θεομηνίας που έλαβε χώρα την Τετάρτη το βράδυ στο Πήλιο, ήρθε άμεσα σε επαφή με τους κρατικούς και τοπικούς ιθύνοντες.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης η κ. Μακρή ήρθε σε επαφή με τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Μάκη Βορίδη, τον οποίο και ενημέρωσε σχετικά με την ύπαρξη ζημιών στο Πήλιο και συγκεκριμένα στη Ζαγορά.

Ο κ. Βορίδης με τη σειρά του την διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση των ζημιών από τον κρατικό μηχανισμό και την κυβέρνηση. Το πρωί της Πέμπτης σε επικοινωνία που είχε η κ. Μακρή με τον Δήμαρχο Ζαγοράς τον κ. Κουτσάφτη ενημερώθηκε για τις καταστροφές που υπέστησαν οι εν λόγω περιοχές στο Πήλιο.

Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον πρόεδρο και τον διευθυντή του αγροτικού συνεταιρισμού Ζαγοράς, από τον οποίο και ενημερώθηκε για το εύρος της καταστροφής που υπέστη ο συνεταιρισμός, ο οποίος και αποτελεί ζωτικό παραγωγικό και οικονομικό κύτταρο του νομού μας.

Παρόλο που δεν είναι ακόμη γνωστή η ακριβής έκταση των ζημιών, η κ. Μακρή δεσμεύτηκε τόσο με τους τοπικούς άρχοντες όσο και με τον κ. Βορίδη να είναι σε επαφή και να συνεργαστούν προκειμένου να διευθετηθούν άμεσα τα προβλήματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει