Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΜΠΕΟΣ για DEBATE: Να εμφανίζονται πιο συχνά. Δεν θα στερήσουμε εμείς την ψυχαγωγία από τους πολίτες

Απάντηση για την απουσία του από τηλεοπτική εκπομπή έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βόλου:

Σχετικά με την χθεσινή πραγματοποιηθείσα “τηλεμαχία”, (debate) μεταξύ υποψηφίων για το Δήμο Βόλου, από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και τα όσα χιλιοειπωμένα, βαρετά και αποπροσανατολιστικά ακούγονται, ξεκαθαρίζουμε ότι ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος δεν μετείχε για λόγους συγκεκριμένους και προς τούτο ενημέρωσε εγκαίρως, μέσω συνεργάτιδός του, τους υπευθύνους του σταθμού.

Όπως εξηγήθηκε αναλυτικά η συγκεκριμένη μορφή εκπομπών είθισται να γίνεται πλέον στη χώρα μας σε διακαναλικό επίπεδο, ακριβώς για να αποφεύγεται η δίκην θιάσου περιφορά υποψηφίων από σταθμού σε σταθμό και παράλληλα να διενεργείται από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων, κοινά αποδεκτούς από όλους.

Επειδή, λοιπόν, καμία από τις δύο εκ των ων ουκ άνευ αυτών προϋποθέσεων τηρείται, ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε ότι θα απέχει, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι θα μετάσχει αν εκδηλωθεί μια προσπάθεια διοργάνωσης “τηλεμαχίας” με την διασφάλιση όσων προαναφέρθηκαν.

Τέλος κρίνοντας από το αποτέλεσμα της εκπομπής και της επίδρασής της στην κοινή γνώμη, σπεύδουμε δημόσια να δώσουμε την άδεια – συναίνεσή μας, οι τρεις τουλάχιστον εξ αυτών που μετείχαν να παραβιάσουν τις προβλεπόμενες εκλογικές διατάξεις και να εμφανίζονται τηλεοπτικά και σε καθημερινή βάση μέχρι τις εκλογές. Ουδεμία ένσταση ή καταγγελία θα κάνουμε.

Δεν είμαστε εμείς που θα στερήσουμε την ψυχαγωγία από τους πολίτες και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει