Ο Βόλος και το Πήλιο στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market του Λονδίνου

Από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου

Ο Βόλος και το Πήλιο για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market που διεξήχθη στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Οι τρεις Δήμοι , Βόλου Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, συμμετείχαν με το λογότυπο VOLOS – PELION it’s true ως συνεκθέτες του ΕΟΤ στο κεντρικό περίπτερο της Ελλάδας, που πήρε το πρώτο Βραβείο Best Stand Awards 2017 at World Travel Market London! Best Stand for doing Business.

Στο πλαίσιο της έκθεσης επισκέφτηκαν το VOLOS PELION it’s true δημοσιογράφοι για να αρθρογραφήσουν για την περιοχή, καθώς πλέον είναι προορισμός με αυξανομένη δημοσιότητα και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετακινήσουν τουρίστες στο Βόλο και το Πήλιο.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής συναντήθηκε με την υπουργό τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και συζήτησαν σχετικά την εξωστρέφεια της περιοχής σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, συναντήθηκε με τους Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και τη διευθύντρια του ΕΟΤ στο Λονδίνο κα Αναγνωστοπούλου.

Παράλληλα, Βολιώτες επαγγελματίες τουριστικών γραφείων έκαναν συναντήσεις με επαγγελματίες άλλων χωρών, με σκοπό την εισροή τουριστών στην περιοχή.

Το πρόγραμμα προβολής 2017 του VOLOS PELION it’s true συνεχίζεται, με την διεθνή έκθεση τουρισμού PHIOXENIA, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 10 -12 Νοεμβρίου και τελειώνει το φετινό πρόγραμμα προβολής με την GRECHKA PANORAMA στην Πολωνία 1-3 Δεκεμβρίου”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει