Πιερρακάκης, Μακρή και Δήμας στην τελετή απονομής του 8ου Envolve Award Greece

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή απονομής του 8ου Envolve Award Greece, την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η κ. Μακρή επιβράβευσε την συνεπή και επιτυχημένη πορεία 8 χρόνων, κατά τη διάρκεια της οποίας υποστηρίζονται νεοφυείς επιχειρήσεις, ενδυναμώνεται ο θεσμός της νεανικής και καινοτόμου επιχειρηματικότητας, προωθούνται νέες ιδέες σε μια διαδικασία ανοιχτή, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, με το βλέμμα στραμμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη και το μέλλον.

«Η διάκριση και η βράβευση των πιο φρέσκων, πρωτοποριακών και εναλλακτικών ιδεών, η χρηματοδότησή τους, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και η ουσιαστική στήριξή τους από το Envolve και το παγκόσμιο δίκτυο υποστηρικτών τoυ, αποτελεί για τις νέες επιχειρηματικές προτάσεις και τους εμπνευστές τους την ώθηση να πάνε παραπέρα.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας σηματοδότησε στην Ελλάδα την αναγκαιότητα να ενισχύονται και να αναδεικνύονται αξιόλογα επιχειρηματικά σχέδια ξεπερνώντας την οικονομική ύφεση και την όποια άλλη δυσκολία.

Αξίζει σε όλες και όλους εσάς, που ασχολείστε και επενδύετε προσωπικό χρόνο, κόπο, πίστη και όραμα στην ολοκλήρωση και παρουσίαση ώριμων επιχειρηματικών ιδεών, να έχετε δίπλα σας συμπαραστάτες, συνοδοιπόρους, συνεργάτες που εκτιμούν και αναγνωρίζουν τη δημιουργικότητά σας, την αποφασιστικότητά σας και την έμφυτη ανάγκη σας να εκφράζεστε, να δραστηριοποιείστε και να συνεχίζετε τη διαδρομή σας προς την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα με «ανανεώσιμες πηγές σκέψης, έμπνευσης και ενέργειας».

Η απόκτηση γνώσεων, η καλλιέργεια δεξιοτήτων και η σφαιρική ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων μας οδηγούν στην επόμενη ημέρα, σε μία νέα γενιά επιχειρηματιών με υπευθυνότητα και στόχευση, η δράση των οποίων είναι προσανατολισμένη στην αειφόρο ανάπτυξη και συμβάλει με καθοριστικό τρόπο στη διατήρηση ενός βιώσιμου πλανήτη.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενθαρρύνει και αγκαλιάζει ιδέες και ενέργειες, που απευθύνονται σε μαθήτριες και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και προσφέρουν κίνητρα και ερεθίσματα για γνωριμία και ενασχόληση με την επιχειρηματικότητα, θέτοντας την προστασία του περιβάλλοντος και την προοπτική ανάπτυξης των επόμενων γενεών στο επίκεντρο της στρατηγικής τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει