Προσωρινή διοίκηση στον Σύνδεσμο Εμποροϋπαλλήλων Βόλου

Θα οδηγήσει το Σωματείο σε εκλογές

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Την Δευτέρα 12 Νοέμβρη συνεδρίασε η διοίκηση του σωματείου μας, η οποία διορίστηκε με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου με σκοπό να οδηγήσει το σωματείο μας σε εκλογές.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεση της νέας διοίκησης είναι η εξής:
Πρόεδρος: Τσιτσιρίκης Παναγιώτης
Α Αντιπρόεδρος: Παντίδης Απόστολος
Β Αντιπρόεδρος: Ευσταθίου Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας: Τσίωνας Παναγιώτης
Ειδικός Γραμματέας: Χούμα Μαίρη
Ταμίας: Καραγίαννη Ευγενια
Έφορος: Τζιουμάκη Αικατερίνη
Μέλη: Τερλιγκάκης Ιωάννης, Καρακώστα Αποστολία, Γιάγκου Μαρία

Επίσης συζητήθηκε και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου  με μοναδικό θέμα την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές στο σωματείο μας.

Την συνεδρίαση του Δ.Σ. απασχόλησαν οι εξελίξεις στα εργασιακά και άλλα ζητήματα του κλάδου μας, η ανάγκη μαζικοποίησης και ανασύνταξης  του σωματείου μας. Η επίθεση που δέχεται ο κλάδος μας και συνολικά η εργατική τάξη δεν επιτρέπει καμία αδράνεια και κανέναν εφησυχασμό αλλά την  ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων με οργανωτή και μπροστάρη πρώτα απ΄ όλα το ίδιο το Δ.Σ. του σωματείου μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους το Δ.Σ. κάνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να πάρουν  μαζικά μέρος στην Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, αλλά και στις εκλογές στις ημερομηνίες που θα αποφασίσει η εφορευτική επιτροπή.

Στο χέρι μας είναι να αφήσουμε πίσω τα χρόνια της αδράνειας και της ανυποληψίας που είχαν καταντήσει το σωματείο μας οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές που το διοικούσαν για πολλά χρόνια.

Στο χέρι μας είναι να βγει το σωματείο μας ενισχυμένο, μέσα από αυτή την διαδικασία και με καλύτερες προϋποθέσεις να μπει μπροστά στην οργάνωση των αγώνων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων του κλάδου μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει