Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Έφυγε” ο Γιώργος Βλαχονάτσιος – Θρήνος σε Αλμυρό και Βόλο

Τελευταίο αντίο στις 10.30 το πρωί, από τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Αλμυρού

Έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως, σε ηλικία 67 ετών, ο Γιώργος Βλαχονάτσιος. Ιδιαίτερα αγαπητός, τόσο στον Αλμυρό απ’ όπου καταγόταν, όσο και στο Βόλο όπου έζησε με την οικογένειά του, ο Γιώργος εργάστηκε επί σειρά ετών, ως ηλεκτρολόγος, στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Γιώργος, μεταξύ άλλων, ξεχώρισε για την εργατικότητά του, το αστείρευτο χιούμορ του, το ήθος του αλλά και τους αγώνες του μέσα από τον συνδικαλισμό, καθώς η οικογένειά του ταυτίστηκε με την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στον Αλμυρό.

Μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα, στο πέρασμα των ετών δημιούργησαν μία καταπληκτική οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά και μία εγγονούλα.

Όπως έγραψε ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Έφυγε από τη ζωή νέος, ο Γιώργος με το χαμόγελο, της παρέας, γεμάτος εμπειρίες από τη ζωή. Από οικογένεια φτωχή του Αλμυρού, εργάσθηκε με αυταπάρνηση και ζήλο στο τομέα της Υγείας, στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ από τα πρώτα χρόνια που άρχισε να λειτουργεί. Πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και στους πολίτες του Αλμυρού. Και μετά τη συνταξιοδότησή του, εκτός από την κοινωνική προσφορά του, στάθηκε δίπλα στην οικογένειά του, τόσο στη γυναίκα του, όσο και στο εγγόνι του που υπεραγαπούσε. Πάντα κοινωνικός, η παρέα του ήταν ευχάριστη και οι συζητήσεις μαζί του αποτελούσαν ιστορικά δεδομένα, για τη πορεία της περιοχής μας και τους κοινωνικούς πολιτικούς αγώνες για δημοκρατία και δικαιοσύνη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟΝΑΤΣΙΟ”

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βλαχονάτσιο από συγγενείς, φίλους, γνωστούς και συντοπίτες, στις 10.30 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

Οι άνθρωποι του e-Volos.gr και του Radio Marconi 96,1 F.M. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει