“ΒΟΜΒΑ” Κοφινά από το Marconi 96,1: Επικεφαλής ψηφοδελτίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές;

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Πρέπει να ασχοληθώ πάλι… Πάμε πρίμα, αλλά πρέπει να προσέχουμε και τα κολάρα του καϊκιού, μη μπουκάρουν νερά μέσα…”

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο νησί του Παπαδιαμάντη η ραδιοφωνική παρέμβαση του επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου Σκιάθου, Φώτη Κοφινά, το πρωινό της Τρίτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο εάν τον ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση, μιας και στις τελευταίες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος, ο κ. Κοφινάς απάντησε: “Θα ασχοληθώ στο μέλλον. Πρέπει να ασχοληθώ πάλι…”, ενώ στην προσπάθεια του δημοσιογράφου να ερμηνεύσει τα λεγόμενά του είπε με νόημα “Εμείς οι ναυτικοί λέγαμε παλιά… Πάμε πρίμα, αλλά πρέπει να προσέχουμε και τα κολάρα του καϊκιού… Μη μπουκάρουν νερά μέσα…”!

Για να συμπληρώσει “πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες, γιατί ο τόπος μας χρειάζεται όλους, μηδενός εξαιρουμένου, δεν χρειάζονται τώρα διαχωρισμοί. Χρειάζεται να προχωρήσουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε με τις συγκυρίες που υπάρχουν στην κοινωνία μας, αλλιώς δεν επιβιώνουμε. Όλα αυτά στη σημερινή κατάσταση, στο μέλλον υπάρχει διαφορά, διαφοροποιείσαι”.

Τέλος και ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο εάν ηγηθεί ψηφοδελτίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, απάντησε λέγοντας: “Θα δούμε…”!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει