ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ η ΣΚΙΑΘΟΣ: Ο Δήμαρχος Πρεβεζάνος συγκάλεσε το Συντονιστικό για την κακοκαιρία

Στη συνεδρίαση και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας

Την Τρίτη στις 13:30 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν το νησί της Σκιάθου από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Συγκεκριμένα, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, κατά την διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη, με τα φαινόμενα να αρχίζουν να εξασθενούν από τις 10:00 το πρωί και μετά.

Ο κ. Πρεβεζάνος κάλεσε όλες τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ το προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου θα βρίσκονται σε «ευαίσθητα» σημεία του νησιού για όλο το βράδυ.

Αν και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους. Επίσης παρακαλούνται να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τις ακόλουθες περιοχές: 1) στο δρόμο που βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ μέχρι το δρόμο (δέλτα) που οδηγεί στο αεροδρόμιο, 2) ο δρόμος που ξεκινάει από την περιφερειακή οδό και καταλήγει πίσω από το Λύκειο Σκιάθου, 3) στην οδό Ευαγγελιστρίας. Ακόμα ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων επί της οδού Παπαδιαμάντη, το βράδυ μετά το πέρας λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, προληπτικά να μαζέψουν-απομακρύνουν ογκώδη αντικείμενα όπως σταντ, τραπεζοκαθίσματα κλπ, έτσι ώστε να ευκολότερη η μετακίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του Δήμου αν χρειαστεί αλλά και για να προστατευτούν οι περιουσίες τους…

Παρακαλούνται οι δημότες να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου στο 2427021199 όπως και με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σκιάθου στο 2427351322”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει