Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σφοδρή επίθεση Καρατζαφέρη από το Βόλο και το Radio Marconi 96,1 εναντίον Ν.Δ., Ν. Χατζηνικολάου και Θ. Αναστασιάδη

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο Κ. Μπακογιάννης εκτός από φορέας ενός ονόματος, έδειξε ότι έχει και ικανότητες… Αυτά συνέβαιναν επί Σουλτάνων στο παρελθόν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έσφαζε τα ανίψια και τα αδέρφια για να μην του πάρουν το θρόνο, θυμίζω την περίπτωση του Σουλεϊμάν…”

 

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή την επίσκεψή του στο Βόλο την Τρίτη για τα εγκαίνια του νέου γραφείου του κόμματος στη πόλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: “Αισθάνομαι δικαιωμένος από τις βρωμιές της Ν.Δ., που μου έστησε τότε με τον Χατζηνικολάου και τον Αναστασιάδη για μίζες από ελικόπτερα και ιστορίες. Κατέπεσε σε όλους τους βαθμούς των δικαστηρίων. Και τώρα λοιπόν πιστεύω ότι ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι ήταν μια πλεκτάνη για να με βγάλουν έξω από τα πράγματα, καθόσον ο Καρατζαφέρης έχει μία διαφορά και επιτρέψτε μου το καταθέτω με παρρησία και όχι με έπαρση, ότι ο λόγος του πέρναγε, είχε επιχειρήματα. Δεν ήταν ας πούμε η άφοβη Χρυσή Αυγή, της οποίας δίνει κανείς σημασία και δεν αξιολογείται ο λόγος της. Εγώ ενοχλούσα, ενοχλούσα το σύστημα, ενοχλούσα τους νταβατζήδες, ενοχλούσα τους Αμερικανούς με τα κόλπα τα οποία στήνουν εδω, εις την Ελλάδα, ενοχλούσα. Τώρα λοιπόν έρχομαι, εισβάλλω στο πολιτικό παιχνίδι ή μάλλον το σωστό ρήμα είναι επελαύνω και όταν γίνουν οι εκλογές πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα με βάλει εκεί που ήμουν”.

Σχολιάζοντας τα εσωτερικά της Ν.Δ., ο κ. Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά ότι “η Ν.Δ. του σήμερα είναι εκεί που εκινείτο το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη πριν από κάποια χρόνια. Ως εκ τούτου αντιλαμβάνεστε ότι εγώ το πολεμάω αυτό το σύστημα και πολεμάω και τη ΝΔ όπως θέλει σήμερα να την κάνει ο κ. Μητσοτάκης… Οι αρχές, οι αξίες του Ευάγγελου Αβέρωφ σήμερα είναι έκπτωτες από τη Ν.Δ. Βλέπω μία προσπάθεια σαλαμοποίησης, η Ντόρα βρωμάει, η αγωνίστρια Κατερίνα Παπακώστα περισσεύει… Αντί αυτού βλέπω όλη την ομάδα του Σημίτη, να βρίσκεται σε γραμματείες του κόμματος…”, ενώ αναφερθείς στα περί οικογενειοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε ότι “αυτά συνέβαιναν επί Σουλτάνων στο παρελθόν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έσφαζε τα ανήψια και τα αδέρφια για να μην του πάρουν το θρόνο, θυμίζω την περίπτωση του Σουλεϊμάν”, προσθέτοντας, ερωτηθείς αναφορικά για την περίπτωση του περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ότι “ο Κ. Μπακογιάννης εκτός από φορέας ενός ονόματος, έδειξε ότι έχει και ικανότητες…”!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει