Σκόρπιες σκέψεις… για τον Δήμο του Βόλου!

Δια χειρός Αντώνη Κουμιώτη

ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ, ΞΥΠΝΑΝΕ… κοινό ΑΝΤΙ-Μπέου μέτωπο ονειρεύονται… Κι όμως… κανείς δεν τολμάει να πάρει την ευθύνη του… Στο ΚΙΝΑΛ προσπαθούν ακόμα να απελευθερώσουν το υπό ομηρεία τοπικό ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή εκλαμβάνεται ως καυτή πατάτα και προς τούτο όλοι περιμένουν την απόφαση Σκουρλέτη… Ποιά απόφαση; Αυτή που οι ίδιοι συνήθεις ύποπτοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν… πάντοτε στο σκοτάδι του παρασκηνίου…!!!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, λένε… “ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος έχει αποσυρθεί από τις τοπικές εξελίξεις, τις οποίες παρακολουθεί αλλά δεν συμμετέχει, και εξέφρασε την άποψη ότι τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις έχουν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…”.

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ, υποστήριξε… “παρακολουθώ τις διεργασίες με την επιβαλλόμενη, από τη θέση και τη διαδρομή μου, απόσταση. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση σε όλα τα πρόσωπα που φαίνεται πως εκδηλώνουν ενδιαφέρον να ηγηθούν της τιτάνιας προσπάθειας. Στο νοσηρό παρασκήνιο μου αποδίδονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια, αλλά και τα αντίθετά τους! Δεν με αφορούν. Θα παρακαλούσα τους πάντες να το σεβαστούν…”.

ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ να ήταν ένα πράμα…

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κρατείστε τούτο… ή που θα φάνε Μπέο με το κουτάλι… ή που και πάλι ο Βόλος σε χέρια Δεξιά θα καταλήξει και μάλιστα με ευθύνη Αριστερών (λέμε τώρα μπρρρ)…!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ… η ευκαιρία που παρουσιάζεται για το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ΚΚΕ, είναι κάτι παραπάνω από ΜΟΝΑΔΙΚΗ… Και δεν το γράφουμε για να το γράψουμε… Το εννοούμε…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει