Συνάντηση του Κων. Μαραβέγια με τον Γερμανό πρέσβη

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επίσκεψη στην οικία του πρέσβη της Γερμανίας στη χώρα μας Dr Ernst Reichel πραγματοποίησε την Τετάρτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προσέλκυση μεγάλου και μεσαίου μεγέθους επενδύσεων στη Μαγνησία, στον τομέα της ενέργειας και όχι μόνο.

Ειδικότερα, ο κ. Μαραβέγιας παρουσίασε την παραγωγική φυσιογνωμία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού Μαγνησίας και ανέλαβε τη δέσμευση να διαβιβάσει στον Γερμανό πρέσβη φάκελο (όταν ετοιμαστεί) με τις διαθέσιμες θέσεις προς εγκατάσταση βιομηχανιών στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου. Από την πλευρά του ο κ. Reichel δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει τα στοιχεία που θα του δοθούν και να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην κατεύθυνση προσέλκυσης γερμανικών επενδύσεων.

Οι δυο πλευρές εξέφρασαν τη βούληση για συνέχιση της συνεργασίας σε θέματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος. Μάλιστα, ο κ. Reichel εμφανίστηκε πρόθυμος να επισκεφτεί τον Βόλο, μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, ώστε να σχηματίσει δική του εικόνα για την ταυτότητα της περιοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει