Συνεχίζει τις συναντήσεις με φορείς και τις περιοδείες ο Χρήστος Μπουκώρος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει καθημερινά τις συναντήσεις με φορείς και τις περιοδείες σε υπηρεσίες, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.

Το πρωί της Πέμπτης συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και με στελέχη υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Ακολούθησε συνάντηση του Χρήστου Μπουκώρου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μαγνησίας. Ο Χρ. Μπουκώρος υπογράμμισε τους λόγους που τα ζητήματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας πρέπει να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της αυριανής κυβέρνησης, κάτι άλλωστε που οι απόστρατοι των σωμάτων ασφαλείας κατανοούν απόλυτα.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής περιόδευσε στις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Βόλου και του ΕΦΚΑ, όπου συναντήθηκε με τον Γιώργο Μπακούλα, υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας, τον Σύλλογο Εργαζομένων Π.Φ.Υ Νομού Μαγνησίας, αλλά και γιατρούς, διοικητικό προσωπικό και πολίτες. Το προσωπικό του Κ.Υ. Βόλου ζήτησε να δοθεί έμφαση από τη νέα κυβέρνηση στην ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με επιπλέον γιατρούς, αυτοτέλεια στη διαχείριση πόρων και προσλήψεις προσωπικού.

Ακολούθησε επίσκεψη στη Δ.Ο.Υ Βόλου, όπου συνομίλησε με τον διευθυντή, εργαζόμενους και συναλλασσόμενους. Στις συζητήσεις, από όλες τις πλευρές, επισημάνθηκε ότι η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο για άλλους, ενώ έμφαση δόθηκε στα σοβαρά εμπόδια που δημιουργούν σ’ αυτή την κατεύθυνση οι σημερινοί φορολογικοί συντελεστές.

Το πρωινό πρόγραμμα περιοδειών ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βιομηχανικής Περιοχής, όπου στεγάζεται και το πεζοπόρο Τμήμα Θεσσαλίας. Εκτενής ήταν η συζήτηση με τον διοικητή Γιώργο Βλόντζο και στελέχη της Πυροσβεστικής για υπηρεσιακά ζητήματα, ιδιαίτερα σήμερα σε μια εποχή που ο ρόλος των πυροσβεστών είναι κρίσιμος και πολύτιμος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει