Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τσιώμου στο Marconi 96,1: Νέος κόσμος και πάρα πολλά νέα παιδιά στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας…

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Αργήσαμε, ωστόσο βγαίνουμε στο δρόμο και ξεκινάμε την καταγραφή των προβλημάτων για να δώσουμε λύσεις…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η Γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας Φούλη Τσιώμου, αναφερόμενη στην συσπείρωση στις τάξεις του Κινήματος και ξεδιπλώνοντας τις αμέσως επόμενες κινήσεις του σε επίπεδο τοπικό.

Η κα Τσιώμου, τόνισε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να υπήρξε μια σχετική καθυστέρηση, ωστόσο τα στελέχη του κόμματος θα βγούν στον δρόμο, στα χωριά, στους δήμους, με σκοπό να καταγράψουν αρχικά τα προβλήματα του Νομού και εν συνεχεία, αφού προσπαθήσουν να βρουν λύσεις για τα άμεσα μέσω των οργάνων και της κοινοβουλευτικής δύναμης του κινήματος, να επεξεργαστούν τα υπόλοιπα ώστε να καταθέσουν προτάσεις βασισμένες στα ουσιαστικά προβλήματα των πολιτών.

Η Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στην Μαγνησία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συσπείρωση του Κινήματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κινητικότητα που παρατηρείται τόσο στις δημοτικές οργανώσεις όσο και στην Νομαρχιακή, από νέου ανθρώπους, μεγάλο ποσοστό εκ των οποίων μάλιστα δεν έχει προηγούμενη επαφή με την πολιτική, όπως είπε χαρακτηριστικά, γεγονός που χαρακτήρισε ως ιδιαιτέρως θετικό.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει