Τζούμας στο Marconi 96,1: Οι Σκιαθίτες έστειλαν μήνυμα αλλαγής, περιμένουν την αλλαγή για ένα καλύτερο νησί

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Θέλουμε τη Σκιάθο να πρωταγωνιστεί στο διεθνές τουριστικό στερέωμα, να πρωταγωνιστεί για την επιχειρηματικότητά της, θα δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου με τον συνδυασμό “Σκιάθος Μπορούμε” Θοδωρής Τζούμας.

 

Ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της κάλπης της 1ης Κυριακής και στάθηκε ιδιαίτερα τόσο στο υψηλό ποσοστό που επιφύλαξαν οι Σκιαθίτες στον δικό του συνδυασμό, όσο όμως και στο γεγονός της επιλογής νέων ανθρώπων και στους υπόλοιπους συνδυασμούς, εκλογικό συμπέρασμα το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερα αισιόδοξο ως μήνυμα. Ένα μήνυμα αλλαγής, όπως είπε χαρακτηριστικά, το οποίο πλέον αποτυπώνεται και στα πρόσωπα των συντοπιτών του, οι οποίοι περιμένουν την αλλαγή για ένα καλύτερο νησί.

Όπως τόνισε: “Θέλουμε η Σκιάθος να πρωταγωνιστεί για την ποιότητα ζωής των πολιτών της πρώτα και κύρια, όλο το χρόνο και τους 12 μήνες, επίσης να πρωταγωνιστεί στο διεθνές τουριστικό στερέωμα, να πρωταγωνιστεί με την επιχειρηματικότητά της, θα δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης, που εκεί στηρίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό της τοπικής οικονομίας, οι περισσότεροι και εμένα οι γονείς μου, έχουν μια τουριστική, οικογενειακή επιχείρηση και είχαμε αναφέρει στο πρόγραμμά μας και τις προτάσεις μας προς την κατεύθυνση αυτή”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει