ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ: Μπέος και Πράττος απολύμαναν τους κεντρικούς δρόμους του Βόλου και της Ν. Ιωνίας

Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος: “Ό,τι είναι απαραίτητο η Δημοτική Αρχή θα το κάνει…”

Εργασίες απολύμανσης των κεντρικών οδικών αρτηριών του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των μέτρων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής από οχήματα και προσωπικό του Δήμου Βόλου.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι « η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα, παντός καιρού, και επιτελεί την υποχρέωσή της προς τους πολίτες να προστατεύει τη Δημόσια Υγεία.

Σταμάτησα για λίγο την «καραντίνα», που έχω θέσει τον εαυτό μου, και παίρνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης που απαιτούνται, είμαι τώρα εδώ. Παρακαλώ όλους τους συμπολίτες μου να κάνουν το ίδιο, να μένουν στο σπίτι, να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Αυτό είναι το μέτρο, η πρόληψη, για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα της Ιταλίας. Και να δείτε τι έρχεται στην Αγγλία, μακάρι να διαψευστώ.

Εδώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον Βόλο, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, να συνεχίσουμε έτσι, όλοι οι δρόμοι απολυμαίνονται όπως βλέπετε, Ό,τι είναι απαραίτητο η Δημοτική Αρχή θα το κάνει.

Συνιστώ λοιπόν στους πολίτες, τους φίλους μου, που με σέβονται και τους σέβομαι να μείνουν στο σπίτι τους. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Μείνετε στο σπίτι. Όχι περιττές εξόδους, συναθροίσεις.

Κοιτάμε να εξυπηρετούσε τους πολίτες και συγχρόνως να προστατεύσουμε την Υγεία τους.

Σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, έχουν προβλήματα υγείας, που έχουν προβλήματα κινητικότητας, είμαστε δίπλα. Από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 24213 – 53140 και 24213 – 53158 για έκτακτες και σοβαρές ανάγκες, ώστε να μην είναι κανείς που έχει πρόβλημα μόνος.

Πρώτα ο Θεός. Εύχομαι Υγεία σε όλον κόσμο».

Η απολύμανση συνεχίστηκε από υδροφόρα οχήματα του Δήμου Βόλου, στις οδούς Αναλήψεως, Δημητριάδος, Ιάσονος, Ελ. Βενιζέλου, Κ. Καρτάλη, Παγασών, Λαμπράκη, Λαρίσης, Αθηνών, Πολυμέρη, στον Βόλο, και στη Νέα Ιωνία στις οδούς Λεωφ. Ειρήνης, Ελ. Βενιζέλου και Μαιάνδρου.

Παρόντες κατά την εκτέλεση των εργασιών απολύμανσης ήταν ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πράττος, ενώ τις υδροφόρες συνόδευε όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που απομάκρυναν τα σταθμευμένα οχήματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει