ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ: Οι Αγρότες μπήκαν στο Βόλο με τρακτέρ και εκατοντάδες αγροτικά οχήματα

Αγρότες του Πηλίου και του Μαγνησιώτικου κάμπου μία γροθιά απέναντι στην κυβερνητική αγροτική πολιτική

Τρομακτικά συνεπείς αποδείχθηκαν οι αγρότες της Μαγνησίας και πιστοί στο ραντεβού τους, στις 10.00 στον Περιφερειακό δρόμο της πόλης, στο ύψος της Ιωλκού, για το Πανμαγνησιώτικο συλλαλητήριο, όπου ως μια γροθιά, αγρότες του Πηλίου και του Μαγνησιώτικου κάμπου, κατέβηκαν στην πόλη με τρακτέρ και εκατοντάδες αγροτικά οχήματα.

Ακολούθησε η στάθμευση των οχημάτων στην παραλία του Βόλου και από εκεί πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τελική κατάληξη το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για την επίδοση του ψηφίσματός τους.

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγελής, από το μπλόκο του κόμβου του Αερινού, μιλώντας στο e-Volos.gr τόνισε: “Το κάλεσμα είναι συλλογικό, όλοι οι αγρότες μια γροθιά, οι εργαζόμενοι της πόλης πρέπει να δυναμώσουν το συλλαλητήριο, ώστε να έχουμε έναν κοινό αγώνα και μια κοινή επιτυχία. Η κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η Ε.Ε. μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Καταδικάζουμε την Ε.Ε. και τους κανονισμούς που εφαρμόζονται στην αγροτική πολιτική, με συνέπεια σήμερα να εισάγουμε το 80% σε αγροτοδιατροφικά προϊόντα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει