Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΒΟΛΟΣ: 29χρονη από την Βουλγαρία πουλούσε σεξ προς 180 ευρώ! Αναζητείται ο μαστροπός

«Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα» σε κεντρικά ξενοδοχεία του Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, έχοντας βάλει πλέον στο μάτι τις “πονηρές” ιστοσελίδες από τις οποίες διαφημίζονται οι “υπηρεσίες” που προσφέρουν “επισκέπτριες” στην πόλη, να πιάνουν μέσα σε λίγες μέρες και νέο “λαβράκι”.

Και αν την προηγούμενη μόλις εβδομάδα οι γυναίκες που προσήχθησαν ήταν δύο, ρουμανικής καταγωγής και εκδίδονταν προς 120 ευρώ η κάθε μία την ώρα, αυτή τη φορά η “ταρίφα” ήταν ανεβασμένη στα 180 ευρώ και η “επισκέπτρια” Βουλγάρα, ετών 29.

Ο αστυνομικός πελάτης δεν είχε παρά να καλέσει στον αριθμό και να κλείσει το ραντεβού, το οποίο δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί ήταν 180 ευρώ και σαφώς προσημειωμένα, με αποτέλεσμα την άμεση προσαγωγή της νεαρής, η οποία αφού επιβεβαίωσε ότι εκδίδεται και πως καταθέτει κάθε μήνα το ποσό των 500 ευρώ σε άγνωστο άνδρα που της κανονίζει τα ραντεβού σε πανελλαδικό επίπεδο, αφέθηκε ελεύθερη, με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου να συντάσσουν την σχετική έκθεση και φυσικά να αναζητούν τον μαστροπό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει